Faldsikring er altafgørende for tryghed på arbejdspladsen

Skal du have foretaget eftersyn af dit faldsikringsudstyr, er det noget, vi kan hjælpe dig med hos Sydkystens Kranservice. Vi er placeret i Greve, hvor mange af vores kunder også befinder sig. Vi hjælper dog også mange kunder fra København, Hvidovre, Glostrup og resten af Sjælland med deres faldsikring. 

Vi kan hjælpe dig på flere forskellige områder, når det kommer til dit faldsikringsudstyr. Vi kan rådgive dig omkring, hvilke former for udstyr du har brug for i forbindelse med faldsikring. Vi har en masse erfaring inden for området, der gør os til en yderst kompetent rådgiver, du trygt kan benytte. 

Når du vælger os, kan du få rådgivning om, hvilket udstyr du skal vælge, samtidig med at vi kan sælge udstyret til dig. Vi samarbejder nemlig med dygtige leverandører af faldsikringsudstyr, hvor kvaliteten og sikkerheden er i top. 

Rådgivning, salg og eftersyn af udstyr til faldsikring

Udfører din virksomhed ofte arbejde i højden, er det vigtigt, at der er foretaget de rette sikkerhedsforanstaltninger. Det betyder, at der skal være sørget for faldsikring, der giver en bedre sikkerhed, når der arbejdes i højden. Det kræver det rette udstyr, hvor sikkerheden altid er førsteprioritet.

Hos Sydkystens Kranservice kan vi ud over rådgivning og salg af faldsikringsudstyr også hjælpe dig med eftersyn af dit udstyr. Vi er certificeret til at udføre det lovpligtige eftersyn af faldsikringsudstyr, der skal foretages mindst en gang om året. Vores kompetencer inden for området gør os til en attraktiv samarbejdspartner, når det kommer til at øge sikkerheden i en høj arbejdshøjde.

Lad os være din foretrukne rådgiver

Vil du ikke gå på kompromis med din faldsikring, kan vi hjælpe dig med det rette udstyr og eftersyn af dette. Kontakt os allerede nu for en uforpligtende snak om dine behov inden for faldsikringsudstyr. Ring til os på telefon 43 90 24 76 – eller skriv en e-mail til info@sydkran.dk.

Hovedkatalog    Treben katalog