​Kædetaljer med løftekapacitet op til 4 tons

Er du på udkig efter kædetaljer fra ABUS? Hos Sydkystens Kranservice ApS forhandler og servicerer vi taljer i alle størrelser, og vi kan levere dem med en løftekapacitet på op til 4 tons. De er velegnede inden for mange forskellige industrier, som vi servicerer i bl.a. København og Glostrup samt andre steder på Sjælland.

Servicevenlig konstruktion på ABUS' kædetaljer

Vores kædetaljer har en lav og dermed servicevenlig konstruktion, og de har to hastigheder som standard. De overholder naturligvis alle sikkerhedskrav og er lette at styre.

Kædetaljerne er tilslutningsklar ved levering, og de leveres med styrehåndtaget ABUCommander. Der er et større udvalg af grund- og ekstraudstyr, og du kan f.eks. tilvælge radiostyring.​

Vores målsætning er, at kunderne opfatter os som en pålidelig og fleksibel samarbejdspartner. Derfor tager vores rådgivning udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov og krav. Samtidig ønsker vi at levere løsninger til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os i dag for få et tilbud på en talje

Du er altid velkommen til at høre mere om vores forskellige taljer. Vi tager gerne en snak, hvor vi giver råd og vejning om de forskellige modeller og om vores ekstraudstyr. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på den ønskede kædetalje.

Vi fortæller også gerne om vores tilkaldeservice, hvor det er muligt at få en servicetekniker ud inden for to timer. Du kan ringe på telefon 43 90 24 76 for at høre mere, eller du kan skrive til e-mail info@sydkran.dk.​

ABUCompact GMC

Løftekapacitet: op til 200 kg.
Hejsehastighed: op til 12 m/min.
Trinløs regulerbar hejsehastighed.
Lav egenvægt. Ca. 10 kg.
Leveres klar til brug.
230V spændingsforsyning. 

ABUCompact GM2

Løftekapacitet: 80 - 630 kg.
Høje hastigheder, ved lave løftekapaciteter.

ABUCompact GM4

Løftekapacitet: 250 - 1250 kg.
Høje hastigheder, ved lave løftekapaciteter.

ABUCompact GM6

Løftekapacitet: 630 - 2000 kg.
Høje hastigheder, ved lave løftekapaciteter.

ABUCompact GM8

Løftekapacitet: 800 - 4000 kg.
Høje hastigheder, ved lave løftekapaciteter.
Leveres inklusiv 48V kontaktorstyring.