Lovpligtige eftersyn af stiger

Leder du efter nogen, der kan foretage det lovpligtige eftersyn på stiger? Hos Sydkystens Kranservice kan vi foretage stigeeftersynet. Vores værksted ligger i Greve, hvor mange af vores kunder kommer fra. Vi servicerer dog også kunder, der kommer fra København, Hvidovre, Glostrup og resten af Sjælland.

Vi har flere års erfaring med at foretage lovpligtige eftersyn af stiger. Når du vælger at benytte os, tilbyder vi dig en kompetent og kvalificeret medarbejder, der foretager eftersynet af dine stiger efter de rigtige retningslinjer. Det sikrer de bedste arbejdsforhold – både når det gælder dig selv, men også når det gælder de andre medarbejdere, der skal benytte stigerne.

Dine stiger skal leve op til arbejdstilsynets retningslinjer

Det er vigtigt, at dine stiger lever op de retningslinjer, som arbejdstilsynet foreskriver. Det sikrer nemlig et mere sikkert arbejdsmiljø. Vi kan hjælpe dig med at foretage det lovpligtige eftersyn, hvor dine stiger bliver efterset og godkendt. Vi kontrollerer følgende:

  • ​Trin og platform
  • ​Vanger
  • ​Beslag
  • ​Afstivere og bånd
  • ​Sko og hjul
  • ​Tilbehør.

Bliver din stige godkendt efter det lovpligtige eftersyn, opmærker vi stigen. Det viser, at stigen har fået det årlige eftersyn, og at stigen lever op til retningslinjerne. Derudover sørger vi også for at udarbejde et certifikat, der giver dig et skriftligt bevis på, at stigen lever op til kravene.​

Lad os stå for dit lovpligtige eftersyn

Er det ved at være tid til at få foretaget det lovpligtige eftersyn af dine stiger, står vi til rådighed. Har du spørgsmål til eftersyn af stiger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på mail og telefon.

Kontakt os i dag på e-mail info@sydkran.dk eller på telefon 43 90 24 76