​Portalkraner gør taljerne mobile

Overvejer du at købe en eller flere portalkraner? Hos Sydkystens Kranservice ApS forhandler og servicerer vi en række forskellige kraner. Vi kan f.eks. tilbyde en portalkran fra ABUS. Dermed bliver kædetaljen mobil, så den kan bruges flere steder i produktionen. Vi servicerer kunder på hele Sjælland, herunder i bl.a. København og Glostrup med videre.

Mobile portalkraner med fire låsbare styrehjul

Vi forhandler bl.a. letportalkraner, hvor du kan anvende alle kædetaljer fra ABUS. De er mobile og har fire låsbare styrehjul, så de nemt kan flyttes rundt i produktionen. De kan eventuelt leveres med elektrisk løbekat. Disse portalkraner har en løftekapacitet på 2 tons, en maksimal højde på 5 meter og en maksimal bredde på 7,9 meter.

Vi forhandler endvidere halvportalkraner, som er en ideel løsning, når der er tale om flere stationære arbejdspladser. Her er den maksimale løftekapacitet op til 10 tons, og den maksimale spændvidde er op til 15 meter.​

Vi har en målsætning om, at vi skal være en pålidelig og fleksibel samarbejdspartner. Derfor tager vores rådgivning udgangspunkt i den enkelte kundens ønsker, behov og krav. Samtidig lægger vi vægt på at have konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for at få en pris på en letportalkran

Du er velkommen til at få mere information om f.eks. letportalkraner, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på en portalkran eller enhver anden kran. Samtidig fortæller vi gerne om vores tilkaldeservice, hvor det er muligt at få en servicetekniker ud inden for to timer.

Du kan ringe til os på telefon 43 90 24 76 for at høre nærmere, men du kan også skrive til os på e-mail info@sydkran.dk.​

Med en portalkran gøres ABUS taljen mobil, så den kan bruges flere steder i produktionen. Den skubbes nemt rundt på de låsbare hjul.