​Traverskraner med en spændvidde op til 40 meter

Er du interesseret i at høre mere om traverskraner? Hos Sydkystens Kranservice ApS har vi stor ekspertise inden for kraner. Vi forhandler og servicerer en bred vifte af kraner fra ABUS, og vi kan bl.a. tilbyde en traverskran med en spændvidde på op til 40 meter. Vi servicerer mange forskellige kunder på hele Sjælland, herunder i bl.a. København og Glostrup samt mange andre steder.

Bredt udvalg af forskellige typer traverskraner

Traverskranerne har en løftekapacitet på op til 120 tons, og de har to hastigheder på alle funktioner. De største traverskraner har en spændvidde på op til 40 meter. ABUS har et omfattende program med grund- og ekstraudstyr, og vi kan f.eks. levere din kran med radiostyring. 

En traverskran er velegnet til forskellige former for arealdækkende transport, og du kan vælge imellem forskellige typer med forskellig bæreevne og spændvidde.​

Vores målsætning er at være en pålidelig og fleksibel samarbejdspartner. Derfor tager vi udgangspunkt i den enkelte kundens ønsker, behov og krav, når vi råder og vejleder. Samtidig har vi en målsætning om at have konkurrencedygtige priser.

Vi kan bl.a. tilbyde traverskraner såsom:

  • Konsolkran
  • En-skinnekran
  • To-skinnekran
  • Underhængende traverskran

Kontakt os for at få et tilbud på en kranløsning

Vi tager gerne en snak om vores udbud af kraner, og herefter kan vi sende specifikationer og et uforpligtende tilbud på den ønskede kranløsning. Vi orienterer også gerne om vores tilkaldeservice, hvor det er muligt at bestille en servicetekniker med to timers varsel.

Du kan ringe på telefon 43 90 24 76 for at høre mere. Du kan også skrive til os på e-mail info@sydkran.dk.​

Enskinne traverskran

Løftekapacitet: op til 12,5 tons.
Spændevidde: op til 36 meter.
Lav indbygningshøjde.

Toskinne traverskran

Løftekapacitet: op til 120 tons.
Spændvidde: op til 40 meter.
Mulighed for serviceplatform og gangbro.
Mulighed for flere taljer på travers.

Underhængende traverskran

Løftekapacitet: op til 8 tons.
Spændevidde: op til 25 meter.

Konsolkran

Løftekapacitet: op til 5 tons.
Udlæg: op til 10 meter.